Биволско сирене с билки

Съставки:

  • биволско сирене – 350 г
  • лук – 1 с.л.
  • ситно нарязан магданоз
  • див лук
  • копър
  • каперси – 10 бр.
  • черен пипер
  • оцет – няколко капки
  • лимонов сок
  • зехтин – 1/2 ч.л.
  • сол

Смесете бивоското сирене с лука, пресните подправки, каперсите, черния пипер и солта. Поръсете с оцета, лимоновия сок и зехтина. Оставете сиренето в хладилник за няколко часа в затворена кутия или покрито с фолио, за да не изсъхва. Може да сервирате, гарнирайки с вкусни препечени филийки и чери доматчета.

Биволско сирене

Сподели:

Още публикации

Обединени ферми
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.