Обединени ферми

За нас

ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ е търговската марка, обединяваща общо 5 производства за чиста и истинска храна: 4 животновъдни ферми в сърцето на Стара планина и Предбалкана и 1 високотехнологична оранжерия за екологично зеленчукопроизводство в гр. Стара Загора, позволяваща ни целогодишно високи добиви на зеленчуци. Дружествата, които оперират с марката ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ са “Екрос-Г” ЕООД, „ПАН АГРО 2016“ ЕООД и Оранжерия „Загора Био“ ЕООД.

Стартирахме нашата дейност с оранжерията си през 2015г., а през 2016г. създадохме първото си животновъдно стопанство. Мечтата ни беше да създадем алтернатива на индустриалната храна, лимитирано производство чиста и здравословна храна с доказан произход за нас и децата ни.

Отглеждаме нашите животни предимно пасищно – минимум 6 месеца/годишно – в екологично чисти райони в четири ферми с принадлежащата към тях земя с площ от над 8 000 дка. Отглеждаме ги чрез специална селекция за поддържане на породата и родословието на животните.

Контролираме храната, с която ги храним – ливадно сено и концентрирани фуражи, произвеждайки я сами от местата, където ги отглеждаме, без да се добавят вещества, подпомагащи развитието и стимулиращи растежа им.

Партнираме си и с други български ферми, покриващи същите стандарти като нас, отглеждащи животните си гарантирано без хормони и антибиотици, предимно пасищно.

Високото качество е основен приоритет

Избрахме да отглеждаме животни от признати чисти породи, създадени за конкретните ПРЕМИУМ продукти. Имаме биволи порода Българска Мурра за чисто месо и мляко, говеда от месодайните породи Абърдийн Ангъс, Лимузин и Галоуей и  месодайни овце от френската порода Мутон Шароле.

Създадохме и собствени малки цехове в Стара Загора, където обработваме сами месото и млякото, за да затворим цикъла на производство и да гарантираме на 100% качеството на предлаганите от нас продукти: прясно, 100% истинско българско месо и биволски млечни продукти.

0
Производства за чиста и истинска храна
0 +
Декара пасища
0 %
Качеството на предлаганите от нас продукти

Повече за фермите

Животни
Вижте подробно описание на живтоните в нашите ферми
Ферми
Прочетете повече за нашите ферми
Оранжерия
Запознайте се с процесите в нашата оранжерия.
Предприятия
Вижте как и къде произвеждаме нашите висококачествени продукти.