Обединени ферми

За нас

Избрахме името на своята търговска марка Обединени Ферми буквално защото това се случи в действителността- започнахме да се занимаваме с животновъдство и растениевъдство, а впоследствие стартирахме партньорства с други български ферми, които покриват най- съвременните стандарти в отглеждането на селектирани породи животни за месо и мляко.

Наша кауза е да работим на българския пазар, да подкрепяме и развиваме българските ферми, да създаваме вкусна и истинска храна, да се гордеем с работата и името си. Обединени Ферми е идея и цел, устойчиво българско животновъдство и земеделие в името на нашето здраве и качеството на нашия живот.

Високото качество е основен приоритет

Избрахме да произвеждме ПРЕМИУМ продукти от признати чисти породи животни, отглеждани в България. Биволи порода Българска Мурра за чисто месо и мляко, говеда от месодайните породи Абърдийн Ангъс, Лимузин и Галоуей и месодайни овце от френската порода Мутон Шароле.

Създадохме и собствени малки цехове в Стара Загора, където обработваме сами месото и млякото, за да гарантираме на 100% качеството на предлаганите от нас продукти: прясно, 100% истинско българско месо и биволски млечни продукти.

2015

Оранжерия

2016

Животновъдство

2021

Месо и млекопреработка

Повече за Обединени ферми

Животни
Вижте подробно описание на живтоните в Обединени Ферми
Оранжерия
Запознайте се с процесите в нашата оранжерия.
Предприятия
Вижте как и къде произвеждаме нашите висококачествени продукти.